måndag 22 februari 2010

ännu en vit dag..


Härligt att inte behöva ställa väckarklockan, nästan det bästa med hela lediga dagen!
Bilarna är så väl inbäddade i tjockt täcke så dom får nog också vila hela dagen.
Förutom Tobbes bil som blev tvingad att forsla honom till arbetsplatsen tidigt i morse.
Tvättmaskin och diskmaskin går som vanligt varma på den lediga dagen, tänker baka en rabarberpaj inför morgondagens fika redan idag, härligt att vara lite passivt produktiv, soft som fasen.
Ringde till ett trevligt pensionat på Gotland idag och tänkte boka rum till Maj, blev lätt utskrattad, det är tydligen helt kört i minsta stall from Maj då invasionen av fastlänningar startar, han undrade glatt om vi inte kunde " komme idag för det fanns gott om plats idag" hahaha, gissar att han hade mig på högtalar telefon så alla i hans lille kök skrattade på sig på sina små fårfällar.
Nu när vi inte fick rum där vill jag ju helt desperat bara bo där och ingen annan stans, Arrgh, non-soft.
Vi funderar också på ett besök på Påsklovet och kanske jag får inleda en övertalnings manöver på maken att det är ett bra val.
Så ringde mobilen och Pethra ringde från Arlanda alldeles färsklandad från NY, verkar haft det såååå jobbigt, manikyr i Soho, shopping så hon var helt överviktig, i resväskan alltså, annars kan man ju bli lätt överviktig av kosten over there också.
Igår hade hon suttit på en bänk i Central Park i 10 plus grader och idag tillbaka i snögrottan.
Härligt med reseupplevelser till både stora äpplen och små lammparadis.
Idag har vi ännu en vit dag och behandlar vår vår abstinens med tankar som reser iväg till fjärran platser och mjuka gräsmattor.
Softare än vit snö kan nog inte en februari månad bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar